Adio regelui cristalelor: Swarovski era bolnav de ceva timp, avea 78 de ani

Gernot Langes-Swarovski, „regele cristalelor”, a murit la vârsta de 78 de ani, în urma unei boli grave. Timp de 35 de ani a condus compania în faza sa de vârf de creștere. Strănepot al fondatorului Daniel Swarovski, născut la Wattens în Tirol în 1943, Gernot Langes-Swarovski s-a alăturat consiliului de administrație la vârsta de 24 de ani.

Sub conducerea sa, primul magazin din New York a fost deschis în anii 1980, precum și muzeul lui André Heller, Swarovski Kristallwelten din Wattens. Gernot Langes-Swarovski, care a primit diferite onoruri în Austria, a fost președintele clubului de fotbal FC Swarovski Tirol și fondatorul companiei aeriene Tyrolean Airways.

Citește și „Limba Covid ” și ulcere ciudate în gură: noile simptome ale virusului

Născut la Wattens, Tirol la 13 octombrie 1943, a condus compania timp de peste trei decenii, contribuind semnificativ la succesele sale. Gernot Langes-Swarovski, strănepotul lui Daniel, s-a alăturat companiei la o vârstă foarte fragedă, la mijlocul anilor 1960, în calitate de partener și apoi ca CEO. În 1974, când compania s-a confruntat cu o scădere drastică a vânzărilor după șocul prețului petrolului, Gernot Langes-Swarovski a preluat conducerea afacerii de familie cu aproximativ două sute de membri ai familiei împreună cu Christian Schwemberger.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.