Adio micuța Lexi, la numai 10 ani a cusut măști pentru asistente: a murit într-un accident

Când a aflat din ziare că lipseau măști în spital, s-a pus imediat la mașina de cusut  și a reușit să coase zeci de măști pentru asistentele din spitalul  local. Gestul său de generozitate a ajuns pe toate ziarele și în toate programele radio. Dar soarta a  dorit ca după câteva zile de la acea notorietate neașteptată, viața micuței Lexi să moară la numai 10 ani într-un dramatic accident rutier.   Drama a avut loc pe o stradă din Texas, în Munday unde locuia fata.

Povestea ei a apărut la începutul lunii aprilie, când, în mijlocul situației de urgență, fetița a descoperit problema lipsei de protecție individuală pentru asistentele și medicii de sănătate din SUA. Micuța Lexi Collins, încurajată de mama ei care este asistentă, a profitat de închiderea școlilor reușind să coase zeci de măști pe care le-a donat asistentelor din Spitalul General Anson. Un gest la care operatorii au răspuns cu mulțumiri publice.

“Vă mulțumesc tuturor că ați făcut ziua fetiței mele fantastică, mulțumindu-i în public!” a scris  mama lui Lexi, Jara Collins,  pe rețelele de socializare, adăugând: „Îi plăcea să coase. Eu sunt asistentă, așa că vrea să ajute toate asistentele . Lexi a fost atât de fericită să vă poată ajuta ” Tragedia care a avut loc vinerea trecută a șocat întreaga comunitate. Asistentele Spitalului General Anson au jelit moartea fetei la înmormântare.

Coronavirus, directorul Ryanair: „Nu vom aplica regulile idioate de distanțare”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.