Adio lui Chuck Yeager, primul pilot care a rupt bariera sunetului

Chuck Yeager, primul pilot care a rupt bariera sonoră, a murit la 97 de ani, a anunțat soția sa, Victoria Yeager, a pe twitter. „Mi-a fost frică”, a povestit el într-un memoriu, „știind că mulți dintre colegii mei au crezut că am să fiu condamnat să fiu rupt în bucăți de un zid de cărămidă invizibil pe cer.”

Citește și Maddie, poliția germană vrea să se întoarcă în Portugalia pentru a închide cazul

Timp de 18 secunde, pe 14 octombrie 1947, Yeager a zburat la 1 , 06 mach, adică 1299 kilometri pe oră. Rezultatul l-a făcut o legendă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.