Adio Kathryn Catwright, o femeia bolnavă de leucemie a murit: fotografiia ei devenise virală

Kathryn Catwright a murit la vârsta de 28 de ani după ce și-a petrecut în ultimii 13 ani luptând împotriva leucemiei. Tânăra se făcuse cunoscută  datorită unei fotografii în care își scrisese  „ F ** k cancer ” pe față.

Treisprezece ani petrecuți în lupta împotriva leucemiei care a lovit-o încă adolescență, la 15 ani, nu au fost suficienți pentru a învinge răul. Kathryn Catwright a trebuit să se predea și a murit în spital la numai 28 de ani . Tânăra  cu un mare curaj,  ea încercat să încurajeze și pe alți bolnavi cu cancer ca ea, iar fotografia a devenit virală în cel mai scurt timp. Kathryn, se afla într-un scaun cu rotile când la un moment dat a căzut pe scări iar fața i se umpluse de vânătăi, chiar sub ochiul stâng, unde scrisese cu un marker cuvintele „ F ** k cancer”.

Citește și Mireasă trădată de noul ei soț cu mama ei în luna de miere: nouă luni mai târziu soacra și ginerele au un fiu

Tânăra de 28 de ani a murit sâmbătă trecută la spitalul unde fusese internată de mai mult timp.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.