Adio Freddy: premiat cu premiul Guinness World Record, cel mai înalt câine din lume a murit

A fost cel mai înalt câine din lume și a fost premiat de Guinness World Record în 2016. Freddy ne-a părăsit ieri la doar 8 ani. Un uriaș blând adorat și răsfățat de familia sa umană, a devenit apoi o vedetă internațională după ce a intrat în Guinness World Record datorită înălțimii sale impunătoare.

Ridicat pe picioarele din spate avea 2,26 cm înălțime, în timp în patru labe avea 103,5 cm. Proprietara lui Freddy, Claire Stoneman, care locuiește în Essex (Marea Britanie) a fost șocat de moartea iubitului ei animal de companie:

Nu era doar cel mai înalt câine, ci câinele cu cea mai mare dragoste și cu cea mai mare inimă. A fost viața mea. Motivul meu. Bucuria mea. Iritarea mea. Fericirea mea și tristețea mea finală. A fost inima mea ” sunt cuvintele sale către Guinness World Record.

Citește și Știți care este cel mai vechi cuplu homosexual din istorie?

Având în vedere dimensiunea sa, în 2016, Claire decide să participe la Guinness World Records, iar în 2016, Freddy a câștigat titlul de cel mai înalt câine din lume.

„Freddy a fost un gigant atât de simpatic și a fost întotdeauna o plăcere să-l văd alergând spre noi. Freddy a adus un zâmbet pe fața tuturor și ne va fi foarte dor de el. Mă bucur doar că am avut ocazia să sărbătorim premiul lui și să împărtășim povestea sa cu milioane de oameni din întreaga lume ”.

Înainte de Freddy, deținătorul titlului Guinness World Records era Zeus, care în 2011 măsura 111, 8 cm, apoi a murit în 2014. Din 2016, titlul a fost deținut de Freddy.

Sursa: Guinness World Record

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.