Adio Conchita Wurst: Tom Neuwirth își schimbă înfățișarea

Adio Conchita Wurst: Tom Neuwirth își schimbă înfățișarea

În 2014, Tom Neuwirth a scandalizat Europa prin participarea (și câștigarea) la concursul Eurovision, faimosul festival internațional de muzică, care a avut loc la Copenhaga, Danemarca.

Neuwirth a câștigat concursul cu piesa Rise like a Phoenix, folosind pseudonimul Conchita Wurst. A apărut pe scenă purtând haine de femei,  păr negru lung și barbă.

Astăzi, cântăreața austriacă a decis să își schimbe complet aspectul său și împreună cu aspectul și stilul său muzical .

Tom a îndepărtat părul lung și tot ceea ce aducea la sfera feminină. Cu noul său personaj, cântăreața a decis să-și arate partea masculină.

Se va numi Wurst!

Coincidând cu videoclipul piesei Hit Me, artistul a decis să arate lumii noua ” persoană”: păr scurt blond  și barbă (care rămâne!)

Tom Neuwirth este cu siguranță nerecunoscut. Ceea ce-l va lega de trecut rămâne doar numele. De fapt, Tom Neuwirth, de 31 de ani, se gândea să nu se mai numească Conchita Wurst, ci pur și simplu Wurst.

Neuwirth s-a transformat în Conchita Wurst în 2011. Numele ales pentru  nu este un accident: în Germania și Austria, cuvântul Wurst (cârnați în limba germană) derivă din expresia “Es ist mir Wurst”. În germană această expresie înseamnă că nu-mi pasă de ea, nu mă face nicio importanță.

Te-ar putea interesa și Un medic pediatru a abuzat de 31 de copii. Cel mai mic a fost un nou-născut

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.