Adio celei mai ”nervoase ” pisici din lume: lasa o avere de 100 de milioane de dolari

Pisica suferea de o malformație a arcului dentar inferior. Aspectul lui ”nervos” îl făcuse popular în rețelele sociale, devenind ambasadorul unei mărci de bine-cunoscut brand de animale

Adio,  Tander Sush, în arete Cat Grumpy (“pisica suparata”), cea mai populara și mai bogată pisică de pe web. Cu aspectul său nervos, ea a câștigat peste milioane de fani din întreaga lume atât pe Twitter, cât și pe Instagram devenind o adevărată stea.

 

Pisica suferea de nanism și de o malformație a arcului dentar inferior și avea 7 ani. Vestea tristă a fost anunțată de  proprietarii pisicii  prin intermediul rețelei sociale: “Grumpy a murit din cauza unei infecții ale tractului urinar”.

 

“În afară de a fi copilul nostru și de un membru al familiei iubite, Grumpy Cat a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să zâmbească. Chiar și atunci când le era greu”, au scris în un post. Mulți fani i-au mulțumit lui Grumpy că le-a dăruit un motiv să zâmbească.

 

Pisica de stele a devenit ambasadorul unui bine cunoscut brand alimentar pentru animale de companie, dar și starul  unui film și unei serii de cărți. Memele sale lansate pe social media sunt mii și au apărut și pe Broadway. Numărul prietenilor și urmăritorilor este impresionant: 8,5 milioane Facebook, 2,5 milioane Instagram și 1,5 milioane Twitter.

 

Averea sa se ridică la aproximativ 100 de milioane de dolari.

 

Visualizza l'immagine su Twitter

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.