Adevarul despre moartea printesei Diana, medicul legist: ” O rana foarte mica, dar intr-un punct fatal”

Dacă Lady Diana avea centura de siguranță fixată, probabil că ar fi supraviețuit. Cu toate acestea, ea a avut mult ghinion privind circumstanțele în care și-a găsit moartea ”  a declarat Richard Shepherd care a fost examinatorul medical care a investigat cauzele decesului prințesei din Țara Galilor, la Paris, la 31 august 1997.

 

Aproape 22 de ani mai târziu, omul a decis să-și dezvăluie amintirile profesionale într-o carte.

Potrivit ziarului Daily Mirror, Dr. Shepherd a publicat o carte “Unnatural Causes“, în care a dezvăluit mai multe detalii despre  tragicul evenimet a  moarții prințesei Diana, care a decedat într-un accident de mașină împreună cu partenerul ei, Dodi Al -Fayed și șoferul Henri Paul. Examinatorul medical a explicat că moartea Lady Diana ar fi putut fi evitată dacă ea ar fi folosit centura de siguranță și nu numai…

 

 

“Dacă ar fi avut centura de siguranță, probabil că Lady Diana ar fi reapărut în public câteva zile mai târziu, poate cu  câteva vânătăi pe față, în ghips sau cu coaste rupte. Dar ar fi supraviețuit “- explică Richard Shepherd -” În orice caz, rana pe care a avut-o Lady Diana a fost una dintre cele mai neobișnuite pe care le văzutem în viața mea: o rană mică într-un punct greșit ».

 

 

Cazul morții lui Lady Diana a ridicat câteva teorii despre un posibil complot și mai ales în ceea ce privește eforturile de salvare. De fapt, Lady Diana nu fusese transportată imediat de ambulanță, iar Richard Shepherd explică de ce: “După accident, era perfect conștientă. Impactul, totuși, a provocat ruperea unei vene foarte mici în interiorul plămânilor provocând o hemoragie internă și care în cele din urmă s-a dovedit a fi fatală iar o intervenție chirurgicală ar fi fost inutilă “.

 

Te-ar putea interesa și La numai 10 ani moare asteptand un transplant pulmonar: “Banii adunati vor fi dati in beneficienta”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.