Acuzat de infidelitate, o soție și-a ucis soțul cu mâinile goale: i-a strivit testiculule până a murit

O femeie a fost arestată și acuzată că și-a ucis soțul în urma unui scandal dintre cei doi privind o presupusă infidelitate a soțului ei.

Soția, cunoscută sub numele de Ekhator, și-a acuzat soțul de infidelitate în timpul unui „argument mai aprins” la domiciliul lor din statul Edo, Nigeria. Se pare că femeia a auzit niște zvonuri privind infirdelitatea soțului și a decis să-i ceară explicații. Intrând în casă femeia a început să-și acuze soțul și să-i ceară explicații. Drept răspuns, bărbatul i-a tras o palmă și de acolo scandalul a pornit și mai violent între cei doi. Într-un moment de furie femeia l-a apucat de ” bărbăție” și l-a strâns cu putere până când s-a prăbușit pe podea.

În stare de inconștiență, bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar a murit după câteva minute.  Când femeia a fost arestată,ea decis să dea vina pe…diavol. Departamentul Omucideri din Comandamentul Poliției de Stat Edo investighează incidentul, scrie Daily Star

Citește și Un băiat de 9 ani a murit în chinuri groaznice după un ritual de exorcism: părinții anchetați de crimă

Nu este prima dată când un bărbat moare în acest fel:  o femeie indiană și-a ucis socrul după ce l-a strâns de testicule până când au explodat. O moarte extrem de dureroasă !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.