”Acum mergeți în pace, slujba de Crăciun s-a terminat”, ieșirea spectaculoasă a preotului din biserică VIDEO

Slujba s-a terminat, iar ieșirea preotului de la fața locului este cu adevărat spectaculoasă, așa cum o demonstrează imaginile înregistrate cu un smartphone. După ultima frază” Mergeți în pace, slujba s-a terminat” preotul părăsește biserica pe o trotinetă.

Citește și Remember tsunami în Indonezia, valurile care au șocat lumea: 230 de mii de morți

Scena a fost imortalizată de smartphone-ul unuia dintre credincioșii parohiei sale care a publicat-o pe internet care a scris: „O’Connor le-a spus copiilor prezenți că trotineta este un cadou de la Moș Crăciun și că a venit momentul să-l încerce”.

 

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.