Actrița Jane Fonda a fost arestată în timp ce participa la un protest climatic la Washington

Jane Fonda a fost arestată de poliție. Actrița a fost încătușată și dusă în arest împreună cu alte 16 persoane, care manifestau în apropierea Congresului de la Washington pentru a face față împotriva acțiunilor împotriva schimbărilor climatice. Conform celor raportate în ABC News , cu câteva minute înainte ca Fonda să fi vorbit  protestatarilor. Potrivit acesteia, clima este o „criză colectivă care are nevoie de un răspuns colectiv”.

Un bebeluș a murit în pântecele mamei pentru că în spital lipsea anestezistul: caz șocant în Italia

Jane Fonda a participat la un protest climatic în apropierea Congresului din capitala SUA, Washington . Actrița, care a câștigat Oscarul pentru un inel pentru inspectorul Klute și pentru întoarcerea acasă, a fost arestată împreună cu alte 16 persoane care se manifestau pentru aceeași cauză. La Fonda a fost încătușată prima

În acel moment, purta o haină roșie lungă și purta pe cap un semn cu cuvântul „Votează, vorbește, acționează” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.