Îndrăgitul actor din Bollywood, Sushant Singh Rajput, a murit: avea 34 de ani

Comunitatea din Bollywood, lumea strălucitoare a industriei cinematografice din India, este în șoc: actorul Sushant Singh Rajput, una dintre cele mai cunoscute vedete, a fost găsit mort în domiciliul său din Mumbai. Informația că s-a sinucis din cauza depresiei nu a fost confirmată. Înalt, creol și chipeș, Rajput avea 34 de ani și a fost extrem de popular pentru rolurile sale în cinematografie cât și în spectacolele de televiziune.

Printre cele mai cunoscute roluri este cea a unui legendar jucător de cricket, MS Dhoni . Moartea actorului Bollywood vine la câteva zile după sinuciderea fostului său manager, Disha Salian, care a murit săptămâna trecută după ce s-a aruncat în gol de la etajul al paisprezecelea al unei clădiri, tot în Mumbai.

În Australia s-a descoperit un șarpe cu…trei ochi! FOTO

În cea mai recentă postare a sa pe Instagram, unde ava peste 10 milioane de adepți, Rajput a postat fotografia mamei sale care a murit în 2002, pe când el  era încă adolescent, cu mesajul: „Un trecut îndepărtat care se evaporă cu lacrimi”. În aprilie, alte două vedete legendare de la Bollywood, Rishi Kapoor și Irrfan Khan , au murit la câteva zile unul de celălalt.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.