Activista pentru drepturile femeilor din Siria a fost ucisă cu sânge rece: ”Criminali plătiți de Turcia”

Activista Hevrin Khalaf a fost îndelung vizată de fundamentaliștii islamici pentru rolul său în încercarea de a-i împăca pe kurzi, creștin-sirieni și arabi în regiune. Activista a fost ucisă de un grup de oameni înarmați pe autostrada dintre Manbij și Qamishlo șoferul ei. Potrivit Forțelor Democrate Siriene, Hevrin Khalaf a fost ucisă de miliții integriste susținute de Turcia.

Una dintre cele mai cunoscute activiște pentru drepturile femeilor din Siria , Hevrin Khalaf, a fost ucisă în ultimele ore în Orientului Mijlociu, într-o ambuscadă sângeroasă în care au murit alte opt femei. Hevrin Khalaf a fost victima unui adevărat atac pe autostrada M4, între Manbij și Qamishlo, în timp ce se îndrepta spre orașul kurd Kobane. Mașina aflată pe drum a fost oprită de un grup de bărbați înarmați care o adescărcat în ea rafale de focuri de arme.

Un hotel s-a prăbușit în New Orleans: 1 mort și 18 răniți

Potrivit martorilor, Hevrin Khalaf ar fi fost luat din mașină și trântită pe stradă. Pe net există mai multe videoclipuri despre momentul ambuscadei și despre prezența cadavrului său, chiar dacă nu este posibil să se verifice cu certitudine veridicitatea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.