Acești copii prematuri îmbrăcați în supereroi și dovlecei pentru Halloween sunt cel mai adorabil lucru pe care îl veți vedea astăzi

Acești copii prematuri îmbrăcați în supereroi și dovlecei pentru Halloween sunt cel mai adorabil lucru pe care îl veți vedea astăzi

Toți copiii iubesc Halloweenul, inclusiv cei prematuri de la  Novant Health Hemby Children’s Hospital care, pentru acestă ocazie, poartă costume delicioase personalizate manual . Da, pentru că aici Halloweenul este sărbătorit, datorită hainelor donate de  Preemies of the Carolinas , o organizație fondată pentru a ajuta copiii internați în spitale din Carolina de Nord și de Sud.

Povestea lui Abushe, copilul etiopian cu ochi albaștri, frumoși și rari

Mai mult decât atât, fotografiile care imortalizează copiii, făcute de Capturing Hopes, sunt cu adevărat frumoase. O modalitate drăguță și originală de a-și ușura zilele de terapie intensivă măcar cu puțin Costumele includ dovlecei, albine, Batman, prințese, gogoși, iepuri, Superman și multe altele.

Părinții au fost atât de entuziasmați de marea inițiativă încât au împărtășit câteva fotografii cu micuții lor pe facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10106867608439815&set=a.757097773215&type=3
1
2
3
4

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.