Acestea sunt cele 12 țări în care femeile sunt tratate mai rău decât animalele

Acestea sunt cele 12 țări în care femeile sunt tratate mai rău decât animalele

Lumea pare clară și simplă, datorită nenumăratelor informații pe care le găsim în diferite locuri din toată emisfera. Cu toate acestea, unele lucruri sunt surprinzătoare, dar în același timp înfricoșătoare ca … vechile “tradiții”, extrem de barbare  care chiar și în ziua de astăzi la distanța de ani încă se mai practică…

 

Țări în care femeile nu își pot afirma drepturile, “drepturile” pe care o ființă vie ar trebui să o aibă oriunde în lume, fie că este bărbat sau femeie, fără nicio deosebire. Femeile din aceste țări sunt expuse zilnic la violență și tratate ca bunuri și nu ca ființe umane. În aceste țări, nu toate animalele sunt tratate în același fel, anumite animale sunt protejate și venerate, dar femeile NU.

 

Deci, priviți cele 12 țări care tratează femeile mai rău decât animalele și, dacă este posibil, evitați vizitați aceste locuri:

1.Afganistan

Speranța medie de viață a afganilor este foarte scăzută, în jur de 45 de ani! Milioane de văduve trebuie să facă imposibilul pentrua supraviețui.  Toate acestea,  sărăcia, căsătoria timpurie și violența din partea bărbaților este frecventă iar femeile nu au dreptul să facă nimic. Este una dintre țările cu cea mai mare rată a mortalității a femeii în timpul nașterii.

afganistan 11

2.Republica Democrată Congo

“Democrat” este un cuvânt mult prea mare pentru acestă țară, pentru că aici femeile nu pot nici măcar să facă niciun
document legal fără permisiunea soțului. Din cauza războaielor constante, femeile congoleze se găsesc cu ușurință pe prima linie și mor ușor. Altele au fost găsite abandonate, fără soți, cu copii și bolnave de  virusul SIDA datorită violențelor constante și fără niciun ajutor din partea guvernului pentru a supraviețui.

2

 

congo 13 – Nepal

În această țară există căsătorii timpurii, deoarece părinții își vândă copiii când ajung la maturitate. Nu au de ales, trebuie să accepte să își protejeze casa. În majoritatea cazurilor de căsătorie timpurie, ”femeia” moare în timpul nașterii.

nepal 13

4.Mali

În această țară, violențele sunt la ordinea zilei. Mali este renumit pentru ritualurile sale însetate de sânge, în care fetele sunt supuse mutilării genitale prin proceduri dureroase, cum ar fi tortura. Și în acestă țară micuțele ”femei” mor în timpul travaliului.

4

SUA, o deținută a fost lăsată să nască singură în închisoare: „O zi de teroare” VIDEO

mali 15.Pakistan

Viața femeilor din Pakistan este foarte grea. Ele pot fi pedepsite de soț, tată și chiar frate cu orice acuzație, chiar și una nesemnificativă. Femeile acuzate de adulter sunt ucise cu pietre. Le este practic imposibil să-și dovedească nevinovăția.

pakistan 15

6.India

În această țară băieții sunt supraevaluați, în timp ce fetele sunt discriminate de la naștere și multe dintre ele nu supraviețuiesc adolescenței. Mii de fete indiene sunt răpite pentru prostituție, majoritatea sunt minore.

india 16

7.Somalia

În Somalia, violul este foarte comun iar femeile suferă în spitale cu condiții extrem de mizerabile pentru a naște. Le este interzis să lucreze! Să nu mai vorbim  de probleme legate de foame și secetă, femeile sunt violate de soții lor și nu există nicio lege pentru a le proteja.

7

somalia 18.Iraq

Aceasta este o altă țară în care fetele sunt răpite și violate. Nici aici nu există nici o lege care să protejeze femeile. În anul 2014, 150 de femei care au refuzat  să ofere servicii sexuale soldaților au fost ucise cu brutalitate.

8

iraq 19.Ciad

În această țară, fetele se căsătoresc la vârsta de 11-12 ani și sunt complet dependente de soții lor. Cazurile de violențele și abuzuri sunt foarte dese și, și în acst caz nimeni nu poate, sau nu vrea să facă nimic să le ajute..

ciad 19

10.Yemen

Femeile din Yemen nu pot fi educate pentru că trebuie să aibă grijă de soți și bărbați și mai ales să-i venereze. Chiar dacă guvernul încearcă să facă ceva, cultura și mentalitatea poporului este înrădăcinată și greu de schimbat. De fapt, diferitele proiecte educaționale  au fost toate un eșec.

yemen 110

11.Arabia Saudită

Există numeroase restricții privind femeile din Arabia Saudită, inclusiv lipsa permisiunii de a ieși din casă singură.
Dacă o femeie iese singură, chiar și complet acoperită – obligatoriu chiar și în timpul verii – poate fi răpită și violată.

arabia 111

12.Guatemala

În Guatemala, femeile sunt foarte înspăimântate de strada vieții cu care se vor confruntă deoarece crimele împotriva lor sunt foarte frecvente. Unele femei sunt bătute până la moarte și nici în această țară nu există nicio lege care să le protejeze.

12

”In numele Domnului” Un american si-a ucis sotia si fiicele de 5 si 7 ani

guatemala 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.