Aceste două surori frumoase suferă de albinism: aspectul lor este unic și plin de farmec

Albinismul este o afecțiune genetică în care pigmentul pielii, părului și adesea chiar a ochilor lipsește complet sau parțial. Oamenii albini sunt nevoiți să conducă o existență prudentă și trebuie să se ferească tot timpul de soare.  Asel și Kamila Kalaganov sunt două surori, s-au născut în Kazahstan la 12 ani distanță una de cealaltă, dar ambele s-au născut cu o formă de albinism care le face unice și fascinante în același timp.

Mama lor, o femeie în vârstă de 38 de ani, a declarat că a fost foarte surprinsă când și-a văzut prima dată fetița nou-născută. În Kazahstan albinismul este o afecțiune foarte rară. Când s-a dovedit că și al doilea copil avea aceeași afecțiune genetică, soțul și familia au pus la îndoială fidelitatea femeii. Membrii familiei au început să creadă că tatăl fetelor nu este soțul femeii, ci un bărbat cu pielea deschisă la culoare.

Naștere record: o mămică a născut un bebeluș de 7 kg

Din fericire, medicii au explicat situația: mama și tatăl fetelor aveau un defect genetic care făcea apariția albinismului extrem de probabilă. Particularitatea surorilor a atras atenția agențiilor de modă și astfel Asel a început să pozeze de când avea doar 10 ani și cea mică, Kamila  la 2 ani.

Din păcate, la fel ca majoritatea albinilor, Asel și Kamila trebuie să conducă și un stil de viață foarte particular: nu se pot expune la lumina soarelui și din acest motiv trebuie să își acopere întotdeauna pielea cu creme de protecție, să poarte haine cu mâneci lungi și să se protejeze cu un o umbrelă. Acesta este motivul pentru care preferă să iasă seara și noaptea când nu au toate aceste probleme. De asemenea, tot  din cauza albinismului, Asel și Kamila au probleme de vedere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.