”Acesta este cadoul meu de nuntă” Cu câteva zile înainte de a se căsători descoperă mesajul mamei decedate

Cu puțin înainte de nuntă,  Emma Letts descoperă un mesaj pe care mama o lăsase pe talpa unei pereche de pantofi cumpărați pentru eveniment.

În 2016, femeia a descoperit că suferă de cancer. Era chiar în anul în care fiica ei a fost cerută în căsătorie. Această tragică notiție au obligat-o pe tânără să amâne nunta. La numai un an mai târziu femeia a murit.

Pregătirile începuse deja de ceva timp și, numai săptămâna trecută, Emma Letts s-a dus să retragând pantofii pe care trebuia să le poarte la nuntă, descoperind un mesaj secret pe care mama ei îl ascunsese pentru ea.

„Lasă-l să moară”, văd un copil blocat într-o mașină sub soare și pleacă fără să-l ajute VIDEO

“Am vrut ca tu să ai un cadou din partea mea pentru ziua nunții tale”, scrie mama lui Emma Letts.

“Sper ca voi doi să aveți  o zi magică. Vă trimit o îmbrățișare imensă. Mama “.

Proprietara magazinului în care femeia a cumpărat pantofii,a declarat presei engeze engleze::

“Mi-a spus că are cancer și că nu va putea supraviețui până la nuntă.  Când i-am spus că Emma a plătit deja jumătate din suma, mi-a cerut să plătescă prețul integral. Sunt foarte încântat de ceea ce s-a întâmplat “, spune proprietarul magazinului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.