Acest pui de cameleon care tocmai s-a născut, nu și-a dat seama că nu mai este în ou

Un mic cameleon pantera de dimensiunea unei monede, nici nu a observat că s-a născut și a rămas întortochiat cum a stat în ou. Nici măcar experții nu-și pot explica de ce micul cameleon nu și-a dat seama că a venit pe lume și că era timpul să se trezească.

„De obicei nu poți vedea momentul exact în care ies din coaja de ou”, a explicat Nick Henn, din Reading, Pennsylvania, care a făcut fotografia. Aceste animale extraordinare rămân în interiorul ouălor timp de aproximativ opt luni și când vine timpul să iasă afară, rup coaja și membrana cu care sunt acoperiți cu ajutorul maxilarului.  Acest lucru poate dura o zi întreagă.

În general, cameleonii pantera sunt înzestrați cu multă forță, dar totuși acest băiețel se pare că nu a observat nimic. Poate că avea nevoie doar de puțin ajutor și de a fi încurajat să iasă din acel mediu liniștitor și cald al oului său!

Sursa: BoredPanda

Un enorme meteorit a străbătut cerul din Peru: panică între locuitori VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.