Acest copil suferă de cancer și face brelocuri pentru a-și plăti tratamentul medical

Acest mic războinic se numește Gian Carlos. Bolnav de cancer, nu este descurajat și, pentru a putea plăti tratamentul medical scump, a decis să facă și să vândă brelocurile create din desenele sale.

În urmă cu trei ani, micuțul Gian Carlos Gomez, care locuiește în Monterrey, Mexic, a fost diagnosticat cu cancer, ceea ce însemna că trebuie să fie supus unor tratamente scumpe. Părinții săi plătesc o parte din ceea ce este necesar, dar nu este suficient. Copilul ș-a gândit mai apoi la cum să-i ajute, profitând la maxim de creativitatea și angajamentul său.

 

Pornind de la desenele sale, Gian Carlos a început să creeze brelocuri frumos colorate pe care le-a pus la vânzare. Munca sa a devenit rapid virală datorită faptului că familia lui împărtășește tot ceea ce privește copilul, inclusiv progresul în lupta sa împotriva bolii, printr-o pagină Facebook 

Fetiță zgâriată pe față de o ”fantomă” în pătuțul ei. Momentul înregistrat de o telecameră / Video

De acolo au ajuns atât de multe gesturi de solidaritate în favoarea micului războinic. Mulți oameni și-au cumpărat brelocurile și au făcut donații pentru a-i ajuta să facă față costurilor tratamentului. Sperăm că forța acestui copil, împreună cu toată solidaritatea pe care o primește, vor face ca această poveste să se încheie în cel mai fericit mod. Nu putem decât să-i dorim lui Gian Carlos să câștige această bătălie cât mai curând posibil!

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.