Acest copil și-a lăsat părul să crească pentru a-l dona copiilor cu cancer

Acest copil și-a lăsat părul să crească pentru a-l dona copiilor cu cancer

Pentru a demonstra bunătatea și dragostea față de alții nu este nevoie de lucruri uriașe, ci doar de curajul de a face ceva pentra a-i face pe alții să se simtă mai bine. Fiecare individ are puterea de a-i ajuta pe alții și de a ajuta ca lumea să devină un loc mai bun. Toate aceste valori și sentimente sunt  cele care au determinat pe Thomas Moore, un adolescent afro-american, să devină un mic super-erou în felul său.

În 2014, când Thomas avea doar 8 ani, mama lui i-a arătat videoclipul lui Kyssi Andrews, o fetiță de 5 ani cu cancer care și-a pierdut părul din cauza chimioterapiei. Din păcate, copila nu a supraviețuit, iar această poveste l-a întristat atât de mult pe Thomas încât a luat o decizie importantă.

Ploaie de ursuleți de pluș pe stadion pentru copiii bolnavi de cancer / VIDEO

Și-a lăsat părul să crească pentru a-l dona copiilor care erau în aceeași situație ca și Kyssi. S-a simțit obligată să facă ceva, de aici ideea de a nu-și tăia părul până nu ar fi suficient de lung și suficient de bogat pentru a face două peruci.  Timp de doi ani,  băiatul nu a pus piciorul în frizerie chiar dacă a fost tentat de mai multe ori să rennțe.

Având un scalp foarte delicat, părul avea nevoie de multă îngrijire și acest lucru îi provoca multe neplăceri.   De fiecare dată când vrea să renunțe, își aducea aminte de fetița moartă de cancer și de motivul care l-a împins să i-a acestă decizie.

Destin tragic. A refuzat tratamentul împotriva cancerului pentru a da naștere băiețelului

La vârsta de 10 ani, părul lui Thomas a crescut atât de mult încât, după tăiere, au ieșit 3 peruci. Această poveste învață valoarea carității și a altruismului altruist, precum și lui Thomas care, atunci când și-a început aventura personală, a făcut acest lucru fără să aștepte nimic în schimb, doar pentru a face din copiii sau fetele mai puțin norocoase decât el. Astăzi, Thomas are 12 ani, poate că se gândește să-și repete gestul, la urma urmei ce sunt doi ani față de fericirea pe care o poate dărui altora?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.