Acest câine s-a născut fără lăbuțe, dar dragostea unui om face un mic miracol / VIDEO

Acest câine s-a născut fără picioare, dar dragostea stăpânei face un mic miracol / VIDEO

Acest adorabil Chihuahua era destinat unei vieți nefericite, deoarece s-a născut fără lăbuțele din față iar prima familie adoptivă nu a mai fost în stare să-l întrețină și a fost dat în adopție. Un veterinar  s-a îndrăgostit imediat de el de ea și a decis să-l adopte și să-l ajute să aibă o viață demnă.

O studentă și-a triplicat dimensiunea buzelor: nu are intențione să se oprească

Mai întâi a modelat și construit un cărucior rudimentar cu două roți care să-i permită să se deplaseze, apoi datorită web-ului a strâns fonduri pentru a obține colaborarea unui designer și să realiza acest miracol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.