Această tânără a salvat un pui de rinocer orfan: se iubesc și au devenit nedespărțiți

Această tânără a salvat un pui de rinocer orfan, Jamila care are acum aproximativ trei ani, dar cu Jamie Trynor se simte încă un pui. Jamie Traynor este o tânără de numai 26 de ani care studiază pentru a deveni un medic veterinar și care a fost voluntară în Rhino Orphanage pentru ceva timp. Este vorba de un orfelinat , o organizație non -asociație de profit situată în provincia Limpopo, Africa de Sud, care are grijă de rinocerii orfani sau răniți ca urmare a braconajului și care și-au propus să-i readucă în habitatul lor natural.

Jamie este o tânără sud-africană care a crescut în mijlocul naturii și care iubește animalele , motiv pentru care a decis să se angajeze și să studieze pentru a face din această pasiune un adevărat loc de muncă. În The Rhino Orphanage, fata a participat la sute de salvări ale acestor sărace creaturi și a asistat la niște scene cu adevărat dureroase.

De fapt, Jamie doarme cu puii de rinoceri și îi hrănește în timpul nopții, dar din toți acești pui, unul singur i-a furat inima: Jamila.

Jamila, puiul de rinocer a fost salvat la sfârșitul anului 2018, când avea doar câteva săptămâni , după ce mama ei a fost capturată și ucisă de braconieri.

Timp de câteva zile, Jamie a avut grijă de micuța Jamila și în timpul nopții o lăsa să se ghemuiască la picioarele ei pentru a o face să simtă căldură și afecțiune. Fata nu numai că s-a transformat în mama ei adoptivă, ci a devenit prietena și cel mai mare complice al său în timpul jocurilor și bălăcelilor în noroi. Acum, Jamila nu mai este atât de mică, dar continuă să aibă persoana ei preferată și de fiecare dată când o vede pe fată, ea nu se poate abține să nu se pună lângă pentru a fi mângâiată și răsfățată ca atunci când doar un pui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.