Accident tragic în Cuba, un elicopter militar s-a prăbușit: cinci militari morți

Cinci militari au murit în Cuba după ce elicopterul militar s-a prăbușit între provincia Holguin și Guantanamo, în estul insulei. Acest lucru a fost anunțat de Ministerul Forțelor Armate.

Elicopterul „s-a prăbușit pe un deal” și „toate cele cinci persoane aflate la bord au murit”, a declarat ministerul într-un comunicat publicat de mass-media de stat și citit la știri. S-a deschis o anchetă asupra cauzelor accidentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.