Accident sau violență? Un cuplu este suspectat de moartea unui băiețel de 4 ani: fractură de craniu

Pentru a înțelege cum a murit un băiețel de numai 4 ani , poliția i-a interogat pe părinții micuțului. Îngrozitoare poveste s-a petrecut  vineri în nord – vestul Franței , în Dol-de-Bretagne .

Potrivit Actu.fr, copilul, potrivit rezultatelor autopsiei prezenta răni la nivelul craniului. A căzut? Sau au fost  provocate de cineva? Băiatul a fost transferat cu elicopterul în stare gravă din satul de 5700 de locuitori la spitalul din Rennes unde a și  murit.

Durere fără margini: o tânără de 25 de ani a murit singură în spital. Părinții și-au luat rămas bun printr-un apel video

Cu toate acestea, circumstanțele morții rămân necunoscute. Tatăl în vârstă de e 28 de ani, iar partenera lui în vârstă de 20 de ani ( care nu este mama biologică a copilului) au fost reținuți. Nu se exclude un accident, dar nici o violență și, prin urmare, a crimei. Echipa editorială a canalului de televiziune France 3 a aflat că cei doi nu a fost în măsură să ofere explicații cu privire la cele întâmplate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.