Accident rutier pe aeroportul din Londra în seara de Anul Nou: 3 însoțitori de zbor au murit

Tragedie în afara aeroportului din Londra Heathrow în seara de Anul Nou: trei însoțitori de zbor British Airways și-au pierdut viața într-un accident. Joe Finnis de 25 de ani, Dominic Fell de 23 de ani, și Rachel Clark de 20 de ani. Erau foarte tineri și aveau un viitor minunat. Rachel tocmai își terminase  perioada de pregătire în Seattle, Statele Unite, și făcuse primul ei zbor de lungă durată.

Un prieten al fetei a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Nu știu de unde să încep să descriu ceva atât de dureros. Nu pot să cred că nu mai ești. Nu voi uita niciodată de zâmbetul tău frumos care a luminat fiecare zi din viața mea “.

Citește și  Mama și fiicele responsabile pentru increndiul care a ucis animalele la Grădina Zoologică Krefeld

Rachel, Joe și Dominic au murit în accidentul din Londra în care  o altă tânără  de 25 de ani a fost rănită grav. Cei patru știau foarte bine.  Cei patru prieteni se aflau la bordul unui Toyota Yaris când au intrat în coliziune cu un Mercedes HGV. Era ora 23.39  în noaptea de Revelion : accidentul a avut loc la intersecția dintre Bedfont Road și Long Lane, în Stanwell, Surrey .

Șoferul celei de-a doua mașini a fost însoțit la spital, dar nu se află în condiții grave.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.