Accident mortal în Italia. O româncă de 46 de ani a murit în timp ce se întorcea spre casă de la servici

O româncă și-a pierdut viața ieri dimineață   într-un accident groaznic în Valbrenta, pe drumul statal 47 din Valsugana.

Gabriela Ocnaru, 46 de ani, era asistentă medicală, se întorcea acasă de la tura de noapte. Nu a mai ajuns deoarece  maşina condusă de ea a intrat pe contrasens şi a fost făcută praf de o cisternă.

Conform corriereadriatico.it,  românca cu  domiciliul în Borso del Grappa, tocmai ce terminase tura  la spitalul din Feltre, unde lucra.

La volanul unui Fiat Punto, românca a pierdut controlul volanului și a lovit bara de protecție de pe marginea şoselei. Din impact mașina a ricoșat pe contrasens unde a fost lovită de o cisternă încărcată cu motorină.

Impactul a fost devastator, iar Gabriela a murit pe loc.

Condoleanțe familiei îndurerate…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.