Accident mortal în Austria: 5 schiori au fost uciși de o avalanșă

Cinci persoane au murit într-o avalanșă în Austria. Cinci schiori din Republica Cehă, făceau parte dintr-un grup de excursioniști. Victimele au fost lovite de avalanșă la 2.800 de metri deasupra nivelului mării pe Dachstein, în Austria Superioară.

Citește și Crimă oribilă în Anglia unde o femeie și-a decapitat mama! Ce a făcut cu capul femeii

Cadavrele au fost recuperate de salvamontiști și duse în cel mai apropiat sat, Hallstatt, pentru identificare, a declarat poliția austriacă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.