Accident la centrala nucleară în Iran, Teheran: „Nu sunt riscuri de radiații”

Accident la centrala nucleară în Iran, Teheran: „Nu sunt riscuri de radiații”

Organizația iraniană pentru energie atomică a anunțat că a avut loc un „accident” la o instalație de depozitare în aer liber în construcție, în complexul nuclear Natanz din centrul țării, fără a provoca victime. Potrivit purtătorului său de cuvânt, Behrouz Kamalvandi, citat de Irna, nu ar exista riscul de scurgeri de radiații, deoarece site-ul era inactiv.

Tragedie în Mynamar! O mină de jad s-a prăbușit: 50 de morți și 200 de dispăruți

Cu toate acestea, nu au fost furnizate detalii cu privire la natura accidentului și a fost demarată o anchetă.

Cernobâl, după 34 de ani au fost publicate documentele secrete care aruncă lumina asupra dezastrului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.