Accident îngrozitor în Pakistan: un avion cu 107 pasageri la bord a căzut pe o zonă rezidențială

Un avion al companiei pakistaneze Pia s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din apropierea aeroportului Karachi. La bordul aeronavei, potrivit Ministerului Forțelor Aeriene din Pakistan, erau 107 persoane, inclusiv pasageri și membri ai echipajului.

Potrivit rapoartelor mass-media locale, care difuzau imagini care se vedeau flăcări și fum, avionul a lovit mai multe case, dar în prezent nu există o confirmare oficială.

O tânără de numai 20 de ani și-a luat viața din cauza unui video postat pe rețelele de socializare

Aeronava A320 pakistanez s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din apropierea cartierului Model Colony. Geo raportează că turnul de control a pierdut comunicațiile cu avionul cu un minut înainte de aterizare. Salvarea a început imediat după accident. În zona rezidențială mai multe case au fost avariate.

Conform rapoartelor presei locale, o unitate de reacție rapidă a armatei și departamentele de gardă s-au deplasat imediat pe locul accidentului pentru a coordona eforturile de salvare. În plus, unii elicoptere militare au decolat pentru o estimare inițială a pagubelor. „Geo” susține că ambulanțele au dificultăți să ajungă în zona accidentului din cauza străzilor înguste și a multor persoane prezente. Ministerul Sănătății din provincia Sindh a declarat o stare de urgență în toate spitalele din Karachi.

Ministrul pakistanez al Forțelor Aeriene, Ghulam Sarwar Khan, a ordonat Comisiei de Investigare a Accidentelor Aeriene să deschidă o „anchetă imediată” pentru a investiga cauzele accidentului. Radiodifuzorul „Dawn” a raportat-o.

La bordul aeronavei s-ar fi produs o „defecțiune tehnică”. CEO-ul companiei aeriene, Arshad Malik, au fost ultimele cuvinte ale pilotului la turnul de control cu ​​puțin timp înainte de accident. “Pilotului i s-a spus că ambele piste sunt gata pentru aterizare. Cu toate acestea, pilotul a decis să ocolească. De ce a făcut-o și din ce motiv tehnic, vom afla”, a spus Malik, vorbind cu presa înainte de a porni într-un zbor spre Karachi.

Vom reveni cu amănunte

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.