Accident incredibil pe o autostradă din SUA: 60 de vehicule implicate

Accident rutier incredibil în ultimele ore de-a lungul unei autostrăzi americane, lângă Chicago, în statul Illinois. Cel puțin șaizeci de vehicule au fost implicate într-o coliziune masivă care a provocat și numeroși răniți dar, din fericire, nici unul în stare gravă.

A început vânătoarea de balene în Norvegia: s-a autorizat sacrificarea a 1278 de exemplare

Accidentul s-a produs de-a lungul Autostrăzii Kennedy în primele ore ale zilei de miercuri, când era încă întuneric și, potrivit pompierilor din Chicago  a implicat aproximativ șaizeci de vehicule, blocând complet artera rutieră aglomerată. La fața locului s-au prezentat pe lângă diferite echipe de pompieri, forțele de poliție din Chicago și numeroase ambulanțe. În total, aproximativ 60 de persoane au fost salvate de către personalul medical și din fericire, doar aproximativ cincisprezece dintre ele au avut nevoie îngrijiri medicale la spaital, în timp ce altele au fost tratate de unitatea medicală mobilă la fața locului.

Potrivit autorităților locale, cauza accidentului este atribuită unei aderențe slabe pe autostradă, dar și vitezei șoferilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.