Accident feroviar in India: un tren a deraiat provocand cel putin 14 raniti

Accident feroviar in India: un tren a deraiat provocand cel putin 14 raniti

Patru din cele douăsprezece căruțe ale convoiului s-au răsturnat rănind mai mulți pasageri. Cauza deraierii este încă necunoscută.

 

Un tren al companiei Poorva Express a deraiat lângă stația Rooma din Kanpur, India, în regiunea Uttar Pradesh. Știrea, raportează ZeeNews India, au fost confirmate și de canalele sociale ale Căilor Ferate din India, care au distribuit imaginile dezastrului. Patru din cele douăsprezece căruțe care alcătuiau convoiul au fost complet răsturnate. Cel puțin paisprezece persoane au fost rănite în accident, dar bilanțul ar putea fi destinat să crească.

 

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 1:00 ora locală, iar trenul venea de la Prayag și se îndrepta spre New Delhi.  La momentul accidentului, trenul călătorea cu o viteză de 100 kilometri pe oră. Cauza exactă a deraierii rămâne de stabilit.

 

Te-ar putea interesa și Coace un strudel la cuptor, dar nu mere, ci cu 40.000 de euro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.