Accident extrem de grav în Italia! Marilena Andreea a murit în timp ce se ducea la muncă

Accident extrem de grav în Italia! Marilena Andreea a murit în în urma unui grav accident de mașină.

Tragedia s-a produs în dimineața zilei de joi, 31 ianuarie, în jurul orei 8:00 în timp ce femeia se îndrepta spre locul de muncă, relatează Bologna Today.

Marilena Andreea Luță Dumitrescu era din Craiova și locuia împreună cu soțul său la Ozzano, în apropiere de Bologna.

În acea dmineață tânăra româncă s-a urcat la bordul mașinii Renault Twingo și a plecat, ca de obicei, spre locul de muncă. Din cauze încă necunoscute Marilena a pierdut controlul mașinii izbindu-se violent cu o altă mașină.

 În urma accidentului, Andreea și-a pierdut viața pe loc.

În cealaltă mașină implicată în accident se afla un italian în vârstă de 71 de nai, împreuna cu o femeie şi fiica sa în vârstă de numai 3 ani. Din fericire, atăt cei doi adulţi cât și copila au scăpat nevătămați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.