Accident aviatic de proportii in Hawaii: cel putin 9 morti

Accident aviatic de proportii in Hawaii: cel putin 9 morti

Nu este pentru prima dată când cerul arhipelagului din Hawaii devine protagonitul accidentelor de aviație. Ultimul grav accident s-a produs seara zilei de vineri, 21 iunie și se pare că sunt mult mai multe victime.

 

Bilanțul actual raportat de Euronews.com este de 9 victime. Accidentul a avut loc vineri, 21 iunie, după ce un avion cu două motoare s-a prăbușit lângă un aeroport din Hawaii. Știrea a fost raportată de Departamentul Transporturilor din Hawaii, care a publicat un tweet la ora 19:00 pentru a comunica dezastru . Hota DOT monitorizează 2500 mile de drumuri și autostrăzi, 15 aeroporturi și 10 porturi comerciale. Incidentul a avut loc în apropiere de Dillingham Air Field, pe coasta de nord a orașului Oahu. Este un aeroport public și militar, dar oficialii au declarat presei locale că avionul accidentat nu era pentru uz militar.

 

Tweet-ul raportează prezența a nouă persoane la bordul avionului cu dublu motor King Air. Conform primelor informații publicate și primelor controale la fața locului, nu ar exista supraviețuitori. Agenția a declarat inițial  că victimele erau 6 , dar mai târziu numărul morților a crscut.

 

hawaii 1

Surse de poliție au declarat NBC-ului că avionul în mometul aterizării pe pistă a fost complet înghițit de flăcări.

Te-ar putea interesa și Cambogia, o cladire cu 7 etaje s-a prabusit: 3 morti si alte 30 de persoane blocate sub daramaturi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.