Abuzuri asupra copiilor și a altor copii din grădiniță, educator în fruntea unei rețele de pedofilie

A fost un educator de grădiniță cu o lungă experiență cu copii mici, dar în realitate în spatele acelei apariții se afla un pedofil  care ani de zile ar fi abuzat sexual de minori cu vârstă foarte fragedă, inclusiv copiii săi, distribuind apoi imaginile groaznice pe o rețea de pedofili. Povestea îngrozitoare vine din Australia, unde poliția locală  a arestat un bărbat de 39 de ani despre care se crede că se află în fruntea unei rețele locale de pedofili compusă din alți patru bărbați, de asemenea arestați. Abuzurile ar fi avut loc în Townsville, în nordul Queensland, pe o perioadă foarte lungă între 1995 și 2020.

Citește și : Doi pedofili și-au mărturisit faptele, iar legea le înjumătățește pedeapsa: „Mai puțin de doi ani de închisoare”

Poliția locală a identificat pentru moment cel puțin 12 victime, doi băieți și 10 fetițe, a căror vârstă variază de la 18 luni la 16 ani, dar anchetele continuă, iar anchetatorii cer posibilelor victime ale rețelei de pedofili să depună plângere. Educatorul a fost acuzat de 104 infracțiuni, inclusiv acuzații multiple de viol asupra minorilor, producție și distribuție de pornografie infantilă, bestialitate, exploatare a minorilor și trafic de droguri.

Acest individ și-a abuzat copiii și a identificat femei vulnerabile din comunitatea noastră care aveau și copii mici cerându-le  să-i abuzeze “, a explicat sergentul major David Miles, detectiv la Unitatea de protecție a copilului din Townsville, menționând că persoanele arestate lucrau ca o rețea de schimbul de materiale de abuz asupra copiilor.

Tânărul de 39 de ani a lucrat la un centru de îngrijire a copiilor din Townsville timp de câțiva ani, iar unele dintre abuzurile asupra copiilor au fost executate acolo.  Anchetele, care au început în iulie , în urma unei informații , sunt departe de a se termina și ar putea duce la noi arestări.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.