Abuzează de fiica celei mai bune prietene în vârstă de 15 ani și rămâne însărcinată: „Dacă faci avort, te omor”

Un bărbat a fost acuzat că a violat fiica celei mai bune prietene în vârstă de 15 ani. Michael Pumfrey , în vârstă de 36 de ani, a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unei minori de 15 ani , fiica unei prietene apropiate. Bărbatul a lăsat-o însărcinată pe fată și apoi a amenințat-o spunând că, dacă va face un avort, o va ucide.

Fata, originară din Pumfrey, Texas, a spus că a început să fie hărțuită încă de la vârsta de 14 ani. Bărbatul ar fi abuzat-o timp de un an, până când a rămas însărcinată. Când tânăra a aflat că așteaptă un bebeluș, a informat violatorul și începuse să o amenințe, potrivit presei locale .

Bărbatul nu a vrut ca ea să întrerupă sarcina și a mers atât de departe încât să-i spună că o va omorî. După luni de abuzuri, tânăra a găsit curajul să-l denunțe și a ajuns în cătușe. Tânărul de 36 de ani avea deja cazier judiciar, inclusiv abuzuri asupra copiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.