Abuzată de antrenori: o sportivă de 22 de ani s-a sinucis

Choi Suk-hyeon, o sportivă sud-coreeană, în vârstă de 22 de ani, s-a sinucis după ce a suferit nenumărate abuzuri și umiliri din partea antrenorilor . Violență pe care tânăra a denunțat-o în mod repetat, rămânând neascultată. Autoritățile sportive din Coreea de Sud au ignorat-o în mod deliberat. Fata, ajunsă acum la limita rezistenței, a decis să-și ia viața. După cum relatează BBC , Choi Suk-hyeon fusese selectată în 2015 pentru a se alătura echipei naționale de triatlon coreean. Pe vremea aceea, Choi era foarte tânără: avea doar 15 ani.

De-a lungul anilor, Choi Suk-hyeon ar fi suferit numeroase hărțuiri și maltratare . Părinții fetei au înmânat câteva înregistrări audio televiziunii locale Ytn TV , care ar părea să confirme reclamațiile tinerei sportive. Pe parcursul scurtei sale cariere, tânăra de 22 de ani ar fi fost bătută, insultată și hărțuită de membrii personalului său tehnic.

O femeie însărcinată cu gemeni descoperă că are două utere: „Un caz la 50 de milioane”

În una dintre înregistrările menționate mai sus este posibil se aude o voce masculină care, întorcându-se către fată, îi spune într-un mod abrupt și autoritar: „Tu! Vino aici. Închide  gura!” . Imediat după aceea, se aude un sunet ca și o palmă pe față. A fost deschisă o anchetă. Părinții lui Choi Suk-hyeon au decis să publice jurnalul fiicei în care tânăra a scris că plângea în fiecare zi   și că „prefera să moară” după ce a fost în repetate rânduri „bătută ca un câine” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.