Absurd dar adevărat: o femeie a fost ucisă de cocoșul din curte

O femeie în vârstă a murit după ce a fost atacată de cocoșul ei  în timp ce strângea ouăle de la găinile din curte.   Incidentul incredibil a avut loc recent în Australia și a provocat îngrijorarea publică cu privire la animalele aparent inofensive care pot cauza moartea.

Cocosul i-a străpuns cu ciocul  vena principală a bătrânei, provocându-i o enormă hemoragie. Astfel, un simplu accident intern s-a transformat într-o tragedie.

Londra, depistare de droguri pe aeroportul Gatwick: erau ingrediente pentru prăjituri vegane

Profesorul Roger Byard, avocat la Universitatea din Adelaide, intervievat de ziarul australian The Advertiser, a declarat că este o întâmplare destul de comună. O altă femeie în vârstă a murit în circumstanțe similare  din cauza unei pisici care  a zgâriat-o pe picior.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.