Abhigya Anand, tânărul de 14 ani care a prezis Coronavirusul șochează din nou: „O nouă catastrofă va avea loc între decembrie 2020 și martie 2021”

O noua profeție a lui Abhigya Anand nu ne lasă să dormim liniștiți. Adolescentul  de 14 ani se poate lăuda cu o predicție exactă: în 2019 a prezis o pandemie a dimensiunilor globale care va izbucni  în partea de est a lumii, apoi în China. La fel ca și Coronaviruul.

Iar acum, tânărul Anand șochează din nou cu o altă profeție care ne cutremură genunchii: „O nouă catastrofă va avea loc între perioada de decembrie 2020 și martie 2021”. Tânărul de 14 ani este în toate privințele un geniu: are o diplomă postuniversitară în microbiologie ayurvedică și este un astrolog de renume internațional . Studiile sale și pregătirea pe multe subiecte sunt motivul pentru care mulți au încredere în el și în revelațiile sale.

Un cuplu din Rusia și-au lăsat gemenii de 16 luni singuri în casă și au plecat în vacanță. Unul moare, celălalt este în stare disperată

Abhigya Anand dezvăluie acum care va fi ziua sfârșitului Coronavirusului: „5 septembrie 2020” , dar îi avertizează pe cei care sunt gata să se  întoarcă la viața lor de zi cu zi:

„Iarna viitoare va avea loc o nouă catastrofă”. Aceste evenimente catastrofale  vor veni din cauza comportamentului omului. Conform tânărului  Coronavirusul s-a dezvoltat ca o reacție a „Mamei Pământ”.  Oamenii trebuie să înceteze să ucidă animalele și să distrugă natura naturii, deoarece cu acțiunile lor nu fac decât să crească karma negativă.

Mai mult, potrivit tânărului astrolog, conjuncția astrală a lui Marte, Saturn, Jupiter și Lună ar fi fost decisivă. Iar cauza noii catastrofe – care va avea loc din decembrie 2020 până în martie 2021 – se va datora alinierii lui Saturn și Jupiter.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.