A zburat ore întregi în căruciorul unui avion: un tânăr de 16 ani a supraviețuit la sub zero grade

A supraviețuit printr-un miracol ascuns în compartimentul căruciorului unui avion după ce a rezistat la o temperatură de sub zero grade. Povestea incredibilă a implicat un adolescent de 16 ani care a fugit din Kenya și a ajuns în Olanda, la Maastricht, relatează The Guardian.

O altă poveste cumplită a unui tânăr care și-a riscat viața pentru a scăpa de sărăcie și a găsi un viitor mai bun în Europa.

Tânărul de 16 ani, îmbarcat clandestin la aeroportul din Nairobi în compartimentul căruciorului unui avion, a făcut escală la Istanbul și apoi la Stansted din Regatul Unit, a fost internat în spitalul Maastricht cu hipotermie severă, dar viața lui nu este în pericol.

Citește și Atenție la insectele cu ochii roșii. În luna mai vor invada parcurile din America

„A avut un noroc enorm să depășească cu bine călătoria – a spus purtătorul de cuvânt al aeroportului olandez -. Zborurile comerciale ating o altitudine de aproximativ 12.000 de metri, iar șansele de supraviețuire sunt mici. Cei care încearcă să se ascundă în trenul de aterizare al aeronavelor adesea îngheață sau mor din lipsă de oxigen ».

Poliția investighează, de asemenea, posibilul trafic de persoane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.