”A vrut să deturneze un avion”, alertă teroristă la Amsterdam

Alertă teroristă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam , unde un pilot la bordul unui avion al companiei spaniole Air Europa caredecola spre Madrid a acționat butonul asupra unei probabile deturnări.

Și-a obligat soția și fiul vitreg să întrețină raporturi în timp ce el înregistra: tatăl monstru arestat

Poliția militară olandeză a închis și evacuat anumite zone ale aeroportului și a înconjurat aeronava. Mai multe ambulanțe au ajuns și la fața locului, dar poliția, prin contul său de Twitter, a asigurat: “Pasagerii și echipajul de la bord în condiții de siguranță. Căutările la fața locului sunt în desfășurare”.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.