A violat un bebelus de 3 saptamani: condamnat la 260 de ani de inchisoare, lesina in tribunal

A violat un bebelus de 3 saptamani: condamnat la 260 de ani de inchisoare, lesina in tribunal

Acest monstru, care a molestat un nou-născut luni de zile, a leșinat în tribunal după ce a auzit că fost condamnat la 260 de ani de închisoare. Thomas Goodman, în vârstă de 45 de ani, s-a prăbușit pe masă în sala de tribunal din Providence, Rhode Island, în timp ce judecătorul John McConnell  i-a citit sentința: cu 160 de ani mai lungă decât cea solicitată de procuror.

Criza din Yemen, ONU: „Fără noi fonduri, ajutoarele sunt în pericol”

Imediat după ce a ajuns în sala de judecată, Goodman a ascultat furios, decizia judecătorului: opt sentințe de câte  30 de ani fiecare și alți 20 de ani. Pedofilul a filmat toate abuzurile cu bebelușul de când avea numai  trei săptămâni  până la vârsta de optsprezece luni, potrivit publicației Providence. Omul avea mii de filme cu bebelușul și cu alte două fetițe, una de 6 ani și cealaltă de 12 ani, după care le distribuia online.

 

Procurorul Lee Vilker a declarat că aceasta este cea mai gravă situație pe care a întâlnit-o. Matthew Dawson, avocatul apărării a cerut ca pedofilul să fie condamnat la 22 de ani de închisoare precizând că inculpatul a fost abuzat de un profesor când era minor, construind apărarea pe acestă declarație…

De Marius Oprea 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.