A violat o tânără de 16 ani după care a turnat benzină peste ea și i-a dat foc

Un alt episod grav de violență în India unde o tânără de 16 ani a fost violată de un vecin după care i-a dat foc.

Studenta, care locuia în apropiere de orașul Dildarnagar, în partea de nord a țării, ar fi fost atacată ziua în amiaza mare,  vineri, 1 martie 2019. Potrivit presei locală atacatorul ar profitat de momentul în care fata era singură în casă. După ce a violat-o i-ar fi cerut să se căsătorească cu el.  La refuzul fetei acesta a turnat benzină peste ea și i-a dat foc.

Vecinii au auzit strigătele disperate ale fetei și s-au grăbit să o ajute. Au dus- o mai întâi la cea mai apropiată secție de poliție unde a reușit să povestească ce i s-a întâmplat și după aceea a fost dusă la spital, unde datorită arsurilor fata a încetat din viață.

Saba, femeia iraniană condamnată la 24 de ani de închisoare pentru că și-a dat jos voalul

Acesta este cel mai recent caz de violență împotriva femeilor care continuă să bântuie în India. Numeroase proteste sunt active pe străzi, dar se pare că nimic nu poate opri acest flagel. Numai în luna februarie presa a relatat o altă știre îngrozitoare. Un bărbat de 27 de ani a violat o copilă de numai 4 ani iar apoi i-a tăiat capul și i-a smuls pielea de pe față. Este îngrozitor dor când citim aceste oribile fapte…

Potrivit poliției, monstrul a dorit să se răzbune pe mama fetiței deoarece a refuzat o relație cu el.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.