A violat fetițele gemene de 4 ani a iubitei sale și le-a transmis o boală venerică

Arturo Macarro Gutierrez, în vârstă de 36 de ani, din St. Paul, Minnesota, a abuzat de fetițele gemene în vârstă de 4 ani a iubitei sale și le-a transmis gonoreea. Bărbatul până să fie descoperit a supus cele două fetițe la un tratament împotriva bolii venerice.

Plângerea a venit după ce una dintre fete i-a spus mamei sale că tatăl ei vitreg i-a tras chiloțeii jos și a rănit-o. O mărturisire șocantă care a determinat-o pe femeie, potrivit The Sun, să ducă fetele la spital.  Acolo medicii le-au dat vestea șocantă:  fetele au fost supuse violențelor sexuale. Femeia și-a denunțat partenerul. Faptele datează din 2018, dar doar în aceste zile are procesul împotriva pedofilului.

Citește și Șoc în Germania! O asistentă a injectat morfină la 5 nou-născuți: arestată

Inițial, bărbatul a negat toate acuzațiile, dar atunci când s-a dovedit a fi pozitiv la gonoree, la fel ca fetițele, pentru anchetatori a fost o dovadă copleșitoare. Sentința finală împotriva violatorului va fi stabilită pe 1 aprilie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.