A violat fetița de 5 ani a iubitei sale, ea îl apără: ” Fata mea este o mincinoasă”

Anthony Bryant a violat-o pe fetița de 5 ani a prietenei sale când ar fi trebuit să stea și să se joace cu ea. Fetița i-a povestit totul bunicii, așa cum a știut ea mai bine, și imediat a fost depusă o plângere la poliție care a condus la arestarea bărbatului.

 

 

Considerat de judecător un prădător sexual, bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare, chiar mama copilului a încercat în fel și chip să-l apere. Femeia a susținut că nu există nici o dovadă împotriva bărbatului pe care îl iubește și că fiica ei ar spune minciuni.

 

Faptele datează din anul trecut, când fetița era singură în casa ei din Ohio cu Bryant. Fetița i-a povestit bunicii că bărbatul a dezbrăcat-o și i-a spus să se urce pe pat și a abuzat-o. În timp ce copila povestea oroarea a început să plângă, așa că femeia a făcut imediat la plângerea împotriva lui.

 

Deși mama copilei a încercat să-l apere în mai multe moduri, spunând că iubitul ei nu ar fi fost capabil de un astfel de gest și că fiica ei este o mincinoasă,  acestea nu au avut niciun efect asupra deciziei judecătorului.

 

Potrivit presei locale bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Te-ar putea interesa și Caz șocant de canibalism: un tânăr de 26 de ani și-a ucis mama și a mâncat-o împreună cu câinele

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.