A ucis zece femei: ”Spintecatorul din Hollywood” la proces

A ucis zece femei: ”Spintecatorul din Hollywood” la proces

Originar  din Illinois, ar fi comis prima sa crimă la vârsta de 17 ani. În total el ar fi ucis o duzină de femei. Michael Gargiulo este judecat pentru uciderea a cel puțin patru femei.

Toate erau vecine de casă. Printre ele și Ashley Ellerin, fostă prietena lui Ashton Kutcher. Fata a fost ucisă cu 47 de lovituri de cuțit (în gât, piept, stomac și spate) în  21 februarie 2001. Procesul a început în zilele acestea în Los Angeles.

 

Potrivit Washington Post, printre persoanele care vor depune mărturie va fi și actorul Kutcher. Într-adevăr, el a găsit  trupul neînsuflețit al logodnicei. Din cauza înjunghierilor, capul ei aproape că era dezlipit de gât. Inițial actorul a crezut că în fața ușii de la intrare era vin , dar nu, era sângele tinerei care se scurgea din corp.

 

Vecinul său Michelle Murphy este singurul martor ocular al poveștii de groază. Murphy a fost și  el înjunghiat de monstru în timp ce se afla în pat. Dar el a reușit să scape cu viață.

 

“Spintecatorul din Hollywood”, originar  din Illinois, a comis prima sa crimă la vârsta de 17 ani. Cu  47 de lovituri de cuțit ar fi omorât o altă vecină : Tricia Pacaccio, de 18 ani. Omul, care s-a mutat mai târziu în California, ar fi ucis alte două femei. Întotdeauna erau vecinele lui.

 

În total, potrivit anchetatorilor, ucigașul a ucis o duzină de femei. Pentru moment însă, acuzatul este implicat în proces doar pentru moartea lui Ashley Ellerine și Maria Bruno și riscă să fie condamnat la moarte. Între timp, el continuă să se proclame nevinovat.

 

Te-ar putea interesa și Italia/ O romanca a fost ucisa, impuscata de sotul ei italian

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.