A ucis un copil pe care îl credea reîncarnarea lui Hitler: femeie condamnată la închisoare pe viață

În Germania, o femeie a fost condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea unui copil în urmă cu 32 de ani. Totuși, ceea ce este mai discutabil este motivul pentru care – potrivit judecătorilor – femeia a făcut gestul. Credea că copilul este posedat de rău și că ar fi reîncarnarea lui Adolf Hitler. Totul s-a întâmplat la Hanau, în Hessa. Femeia, acum în vârstă de 73 de ani, era capul unei secte. Copilul era fiul uneia dintre familiile care participau la întâlnirile clandestine.

Femeia a torturat și ucis copilul, legându-l într-un sac de viu, în urma căruia copilul a murit sufocat.

Citește și O fetiță de șapte ani, internată pentru violență și abuz, i-a rugat pe medici să „o lase să moară”

Mulți ani, tragedia morții copilului a fost considerată un accident. Mulți foști membri, s-a dovedit astăzi, au luat măsuri pentru a acoperi povestea și a oferi alibi  femeii. Incredibil, chiar și mama copilului a încercat cu orice preț să o apere pe doamna pe care a definit-o drept „o prietenă și o soră”. Abia în 2015 cazul a fost redeschis, întrucât unii foști membri ai sectei au dezvăluit regulile impuse de șefă și suferința la care fuseseră supuși atât de mulți copii, inclusiv cel ucis.

Membrii cultului au fost supuși violenței psihologice și fizice și spălării creierului.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.