A ucis o fetiță de 9 ani și a ascuns cadavrul într-o valiză: după 11 ani criminalul a fost prins cu ajutorul ADN-ului

Corpul unei copile de numai 9 ani, Rachel Genofre, a fost găsită într-o valiză în autogara din Curitiba, Brazilia, pe 5 noiembrie 2008. La unsprezece ani după crimă, banca națională de ADN a permis poliției să identifice criminalul

Banca națională de ADN, a cărei extindere este susținută de ministrul Justiției și Securității Publice Sergio Moro, a permis poliției din statul Paranà să identifice presupusul criminal al lui Rachel, scrie Gazeta do Povo. Trupul micuței Rachel Genofre a fost găsit într-o valiză din autogara Curitiba, pe 5 noiembrie 2008. Fetița dispăruse cu două zile înainte după ce a ieșit de la școală.

Tânără de 17 ani dată dispărută, mama îi găsește fotografiile pe un site porno: ”Este desfigurată, au obligat-o ”

Analiza materialului genetic, a rezultat compatibil 100%,  iar acest lucru a permis identificarea făptașului: Carlos Eduardo dos Santos de 54 de ani și care se află în închisoare de câțiva ani. Acuzatul este încarcerat la Sorocaba, în statul São Paulo, din 2016, fiind condamnat la 22 de ani. Are numeroase precedente, de la viol până la furt. ADN-ul său a fost colectat în închisoare și introdus într-un software care a comparat datele.

Potrivit reconstruirii crimei presupusul criminal locuia în centrul Curitiba, la doar câțiva metri de școala victimei, dar încă nu este clar unde a fost comisă crima. În timpul unei conferințe de presă , poliția a cerut scuze familiei fetiței ucise pentru întârzierea soluționării cazului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.