A ucis o călugăriță și a abuzat de cadavru, furia episcopului: „Avea antecedente, nu trebuia să fie liber”

Reușise să o convingă pe o călugăriță să meragă până acasă la el să bea o cafea. O dată înăuntru, însă, un tânăr de 44 de ani a încercat să violeze călugărița și, văzând că opune rezistență, mai întâi a strangulat-o , după care a abuzat de cadavrul .

Crima îngrozitoare s-a petrecut săptămâna trecută în Portugalia în orașul Sao Joao da Madeira, la aproximativ 25 km distanță de Oporto, scrie 20minutos.es . Călugărița de 61 de ani  Maria Antonia Guerra  s-a lăsat convinsă de un bărbat de 44 ade ani  dependent de droguri și cu antecedente penale de agresiune sexuală, răpire și trafic de droguri, să meargă până acasă la el.   După unele insistențe din partea bărbatului, măicuța Maria Antonia a intrat în casă pentru a bea o cafea.   Nu avea cum să știe ce o aștepta sau că bărbatul era un om extrem de periculos.

Fetițele-mirese: o căsătorie între o copilă de 9 ani și un bărbat de 28 a fost anulată datorită rețelelor de socializare

 

Persoana arestată, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost eliberată din închisoareîn urmă cu doar trei luni și, în această perioadă, încercase să violeze alte două femei. Pentru acele episoade, unui bărbat i-a fost emis un mandat de arestare , dar acesta nu fusese niciodată executat.

Autoritățile  trebuiau să-l localizeze și să-l oprească. Controversele sunt deci inevitabile, mai ales din partea exponenților ecleziastici. Episcopul de Porto , Manuel Linda, a folosit cuvinte foarte dure: „Sistemul judiciar a eșuat complet. O persoană  cu antecedente penale grave trebuie supravegheată . Statul a eșuat și se pare că cineva a vrut să ascundă această crimă, pentru că, evident, nimănui nu-i pasă dacă victima este o persoană care aparține Bisericii ».

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.