A trimis parintilor un video de bun ramas si s-a aruncat sub tren: colegii de scoala isi bateau joc de el

A trimis parintilor un video de bun ramas si s-a aruncat sub tren: colegii de scoala isi bateau joc de el

Joel Langford, un student cu autism în vârstă de 17 ani, era batjocorit de colegii de la școala Great Marlow, liceul pe care îl frecventase de aproape un an. “Ei îl numeau  ”ciudatul, ratatul si retardat”, spune mama. Evenimentul din 18 martie a decis să pună capăt tuturor suferințelor sale, dai întâi a trimis un mesaj video familiei sale.

 

S-a sinucis, aruncându-se sub tren, după ce a distribuit un videoclip de rămas bun cu familia sa.

 

Sunt detaliile care au rezultat din investigațiile privind moartea lui Joel Langford, 17 de ani. Studentul, originar din Marlow, Bucks, era  considerat un student model”foarte inteligent” și a obținut note excelente înainte de a se înscrie în academie. Dar imediat ce au terminat școala prietenii s-au mutat în străinătate pentru a-și continua studiile, iar Joel “a fost lăsat singur”, cu bătăușii care  îl strigau “ciudat, ratat și retardat”, a explicat mama lui.

 

“Era fost obsedat de igienă, incapabil să poarte haine pentru că nu dorea să le murdărească. Și totuși, în ziua morții lui, părea “fericit”, a spus mama sa.

În 18 martie, la ora 7.20, adolescentul a înregistrat pe telefonul său mobil un videoclip de cinci minute pentru a explica familiei decizia de a-și lua propria viață. În jurul orei 9.10 în acea zi, în momentul în care porțile școlii se deschideau el s-a aruncat sub tren.

 

“Băiatul s-a uitat la mine și m-a salutat, spunându-mi să continue să merg înainte. Credeam că se grăbește ca mulți oameni, dar din păcate că nu am ami putut opri trenul”, a spus mecanicul de tren.

Te-ar putea interesa și Copiii soldati: in Myanmar, familiile se prefac ca-și inmormanteaza copiii pentru a-i salva de razboi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.