A torturat și ucis fiica iubitei sale de 4 ani: mușcată și bătută până la moarte. Mama nu a făcut nimic să-l oprească

A ucis fiica de 4 ani a iubitei sale torturând-o prin bătăi și mușcături. Autumn Horak, în vârstă de doar 4 ani , a fost găsită fără viață în locuința mamei sale din Bulevardul Montana din sudul Milwaukee. Pe corpul fetei erau vizibile mai multe vânătăi și semne de violență, astfel încât a fost făcută o plângere atât împotriva celui care ar fi trebuit să-i fie tată cât și împotriva mamei micuței.

Christina Collado de 21 de ani și iubitul ei, Jerome Millen de 22 de ani, sunt acuzați de crimă și tortură. Potrivit medicilor, raportează Daily Mail,fata ar fi fost supusă violenței de cuplu care au durat luni întregi. Pe corpul fetiței erau semne de răni mai vechi, vânătăi și mușcături. Părinții au solicitat ajutor spunând că copilul nu respiră și când medicii au ajuns la locuința lor nu au putut decât să declare decesul.

Citește și Un bărbat și-a ucis soția însărcinată și fiica de 3 ani pentru a-și regăsi…fericirea

Poliția care a venit în urma ambulanței au declarat presei că fata purta doar scutec și era acoperită cu vânătăi pe maxilar, cap, antebraț și piept. Partenerul mamei fugise înainte de sosirea autorităților, dar a fost prins imediat și arestat. Bărbatul a mărturisit că a lovit și sufocat micuța în noaptea precedentă, când mama ei a găsit-o fără viață.

Cu toate acestea și femeia a fost găsită vinovată deoarece nu a făcut niciodată nimic pentru a opri torturile iubitului ei. Acum, cei doi se confruntă cu o pedeapsă cu până la 60 de ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.